Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Ενημέρωση γονέωνΚορωνοΐός

Αναστολή λειτουργίας τμήματος Α1

Από τη Δευτέρα 2/11/2020 αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Α1 για χρονικό διάστημα που θα προσδιοριστεί από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δράμας καθώς στο τμήμα αυτό την προηγούμενη Δευτέρα 26/10/2020 προσήλθε μαθητής που ενώ δεν έχει κάνει ακόμα τεστ θεωρείται με μεγάλη πιθανότητα (πάνω από 90%) θετικός στον ιό. Ο μαθητής δεν ήρθε στο σχολείο τις επόμενες μέρες (27-30 Οκτωβρίου).

Γνωρίζουμε στους γονείς των μαθητών του σχολείου μας ότι σήμερα Κυριακή 1/11/2020 έγινε απολύμανση του τμήματος Α1 και των κοινόχρηστων χώρων και ότι οι μαθητές του τμήματος Α1 δεν θα προσέρχονται στο σχολείο μέχρι νεωτέρας. Οι μαθητές του Α1 εκτός όσων απουσίαζαν τη Δευτέρα 26/10/2020, δηλώθηκαν ως “στενές επαφές” και πρέπει να βρίσκονται στο σπίτι με στενή παρακολούθηση της υγείας τους. Αν κατά τη διάρκεια της καραντίνας εκδηλώσουν συμπτώματα συμβατά με COVID-19 θα πρέπει να υποβληθούν σε εργαστηριακό έλεγχο. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (12/9/2020) δεν συνιστάται καθολικός εργαστηριακός έλεγχος των ασυμπτωματικών στενών επαφών.

Τα μαθήματα του τμήματος Α1 θα γίνονται διαδικτυακά (σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση) σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχουν οι μαθητές και τις οδηγίες που έλαβαν οι γονείς.

Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και ευχόμαστε να λήξει σύντομα αυτή η περιπέτεια με το μικρότερο κόστος για όλους.

Όλα τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου θα λειτουργούν κανονικά.

Translate »