Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Ενημέρωση γονέωνΚορωνοΐός

Επαναλειτουργία τμήματος Α1

Σύμφωνα με σχετική γνωμοδότηση που λάβαμε σήμερα, σας γνωρίζουμε ότι από αύριο Τρίτη 3/11/2020 το τμήμα Α1 θα λειτουργήσει κανονικά και οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο εκτός των μαθητών που πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η αίθουσα του τμήματος έχει απολυμανθεί καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι του ορόφου και τα WC.

Όσοι μαθητές παραμένουν στο σπίτι, μπορούν να παρακολουθούν το υλικό που ανεβάζουν οι καθηγητές στην πλατφόρμα eclass.sch.gr επειδή τεχνικά δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ταυτόχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (τμήμα που λειτουργεί και ταυτόχρονα μετάδοση μαθήματος από το διαδίκτυο) όπως έχουμε αναφέρει και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι όσοι μαθητές παραμένουν στο σπίτι ως στενές επαφές κρουσμάτων ή επειδή παρουσιάζουν συμπτώματα ή απλά αναμένονται αποτελέσματα των τεστ, προκειμένου να μην προσμετρηθούν οι απουσίες αυτές θα πρέπει να προσκομίσουν κάποια βεβαίωση που να αναφέρει τους λόγους που παραμένουν στο σπίτι (π.χ. από γιατρό, από Σύλλογο που ήρθε σε επαφή με ΕΟΔΥ κλπ – σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προσκομίσετε τέτοια έγγραφα, παρακαλώ να μας το αναφέρετε ώστε να δούμε πως μπορούμε να τις καλύψουμε). Τα απαραίτητα αυτά έγγραφα δεν είναι απαραίτητο να προσκομιστούν άμεσα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες.

Translate »