Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Ενημέρωση γονέωνΝέα

Έναρξη σχ. έτους 2021-2022 – Αγιασμός

Ενημερώνουμε τους μαθητές του σχολείου μας και τους γονείς τους ότι:

α) Την Δευτέρα 13/9/2021 οι μαθητές θα προσέλθουν στον χώρο του σχολείου στις 09:00 για τον καθιερωμένο Αγιασμό.

β) Η προσέλευση των μαθητών γίνεται υποχρεωτικά με μάσκα (όπως και για όλους όσους εισέρχονται στον χώρο του σχολείου) και με έντυπο βεβαίωσης αρνητικού self-test.

γ) Οι μαθητές θα μπούνε στις αίθουσες διδασκαλίας όπου θα ελεγχθούν οι βεβαιώσεις αρνητικών self-tests (μαθητής δίχως βεβαίωση δεν είναι δυνατόν να παραμείνει στον χώρο του σχολείου). Ο Αγιασμός θα γίνει στον αύλειο χώρο με αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μία ώρα μετά την προσέλευση του ιερέα (τον αναμένουμε στις 09:30)

δ) Οι μαθητές μπορούν να προμηθευτούν τα self-tests από τα φαρμακεία, από σήμερα και μέχρι 17/9/2021 (6 τεμάχια). Περισσότερες οδηγίες θα δώσουμε στους μαθητές όταν προσέλθουν στο σχολείο.

ε) Την Τρίτη 14/9/2021 οι μαθητές θα απασχοληθούν τέσσερις (4) διδακτικές ώρες και θα πάρουν βιβλία οπότε θα πρέπει να έχουν τσάντες (οι μαθητές της Α’ τάξης θα λάβουν τα μισά βιβλία την Τρίτη και τα υπόλοιπα την Τετάρτη). Από την Τετάρτη 15/9 θα προσπαθήσουμε να απασχολήσουμε τους μαθητές σε εξάωρο πρόγραμμα εκτός απροόπτου (οι διαδικασίες τοποθετήσεων των καθηγητών δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τώρα)

στ) Η διαδικασία των μετεγγραφών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 10/9/2021 που θα έχουμε την απόφαση από την Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας. Οι γονείς που έκαναν αίτηση μετεγγραφής για τα παιδιά τους, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον Διευθυντή του σχολείου.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τους γονείς τους, καλή σχολική χρονιά.
Translate »